Over ons

Alles voor een stralende glimlach

Unieke werkwijze

Met onze unieke werkwijze streven wij naar de hoogste kwaliteit met de scherpste prijs. Met opgeleid en gecertificeerd personeel bieden wij de diensten bleken en polijsten aan. Al onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van tandenbleken!

Aan facaliteiten is er geen tekort in onze mooie salon. Wij werken met de nieuwste en de beste apparatuur, zodat u het bleekproces als
prettig ervaart. Neem plaats in een van onze behandelstoelen met verwarming en massagemogelijkheid en relax!

Wij doen de rest! Geniet van direct wittere tanden tegen de scherpste prijs!

Hoogste kwaliteit

Kwaliteit en service staat bij Tanden-Bleken-Roermond op nummer 1. Daarom proberen al onze medewerkers het bleekproces zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u met een prettig gevoel naar huis toe gaat. Tijdens uw behandeling wordt u steeds behandeld door dezelfde medewerkster. Dit doen wij zodat u niet telkens hoeft te wennen aan een nieuw gezicht en om een band van persoonlijkheid te creeëren. Bij deze medewerkster kunt u ook voor al uw vragen over tandenbleken en polijsten en terecht. Zij zullen u dan ook een deskundig antwoord hierop geven. Dit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.

Unieke werkwijze

Hoogste kwaliteit

Pijnloos bleken

Pijnloos bleken met de beste producten

Al onze medewerksters zijn door hun ervaringen met tandenbleken en polijsten deskundig geworden, maar dit is niet het enige wat onze werkwijze uniek maakt. Wij bleken namelijk met de 100% veilige Non peroxide bleekgeld. Deze bleekgeld is een samenstelling van alleen maar natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor het gebit of tandvlees. Hierdoor kunnen wij als Tanden-Bleken-Roermond u de garantie geven dat u uw tanden bleekt zonder enig risico!

De behandeling

Voor de behandeling gaan we altijd een gesprek met u aan zodat onze medewerksters weten wat uw wensen zijn inzake het bleekproces. Na dit consult legt onze medewerkster u uit hoe het bleekproces in zijn werk gaat. De medewerkster kijkt ook met u voor welke tint witheid u wilt gaan. Als de behandeling van start gaat zal onze medewerker eerst de 100% veilige Non-peroxide bleekgel aanbrengen op uw tanden.
De bleekgel zal eerst een paar minuten in moeten werken. Vervolgens wordt er een LED-bleeklamp op uw gebit gericht. De bleekgel zal gedurende de behandeling minuten inwerken op uw tanden. Tijdens het inwerkproces krijgt u de gelegenheid om te kijken naar uw favoriete film of serie op Netflix. Relax en laat ons het werk doen, zodat u het bleekproces als zo comfortabel mogelijk ervaart!

Na de behandeling meet onze medewerkster de tint van uw tanden op. Aan de hand hiervan kunnen wij het eindresultaat van uw tanden bepalen. Bewonder zelf het resultaat van uw wittere tanden en laat de wereld zien hoe mooi uw tanden zijn geworden na de behandeling
bij Tanden-Bleken-Roermond!

Wil jij ook weer een stralende glimlach?

Maak dan nu een afspraak met onze specialisten bij tanden bleken Roermond!

Openingstijden

Maandag11:00 - 19:00
Dinsdag11:00 - 19:00
Woendag11:00 - 19:00
Donderdag11:00 - 19:00
Vrijdag11:00 - 19:00
Zaterdag11:00 - 19:00
ZondagGesloten

Contactgegevens

Wilhelminaplein 23
6041 CE Roermond

T. +31 6 15133739
E. info@tanden-bleken-roermond.nl

Volg ons